Tämä on valtaisaa ryöpytystä

Näin Antero Mertarannan termein. Facebook ja instagram eivät olleet ikinä näin tukossa. Myös "Heka se meni ja lähti Voitolla Yöhön!"-bloggausta on luettu ylivoimaisesti eniten.

Sekä Susanna, että Aki ovat lisänneet Hekasta kuvia omille instagram-tileilleen.



Harjoitusten ohella elämä täällä Helsingissä on ollut vilkasta, mutta kuitenkin antoisaa. Tänään kävimme kauppakeskus Kampissa seuraamassa ensimmäistä, Voitolla Yöhön!-julkkishaastetta eikä Heka sielläkään välttynyt toimittajilta ja kameroilta.


Voitolla Yöhön!-julkkishaasteen juonsi televisiosta myöskin tuttu Niko Nousiainen, jonka kanssa Heka sai yhteiskuvan ja joka myöhemmin päätyi myös Nikon omaan instagramiin sekä facebookkiin. Lisäksi Voitolla Yöhön! omassa instagramissa on Hekasta ja Nikosta lyhyt videopätkä näkyvissä.

Video, jonka Voitolla Yöhön (@mtvvoitollayohon) julkaisi

Kaikkea on tapahtunut NIIN paljon ja kovin lyhyessä ajassa, että vähemmästäkin menee pää pyörälle. Huomenna on välipäivä kaikista harjoituksista ja ajattelimme Hekan kanssa hyödyntää sen ihan vaan nukkumalla sekä huilaamalla. Jossain vaiheessa ajattelin kuitenkin istahtaa uudelleen läppärin ääreen ja hieman kirjoitella mitä kolmikko on viime päivinä duunaillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti